亚洲变态另类天堂AV手机版,欧美漫画一区二区精品,解决mplayer字幕乱码问题的方法,亚洲jizzjizz妇女

        <td id="qsq5z"><strong id="qsq5z"></strong></td>

            <p id="qsq5z"><u id="qsq5z"><samp id="qsq5z"></samp></u></p>
              <small id="qsq5z"><kbd id="qsq5z"></kbd></small>

                <center id="qsq5z"></center>
                    搜索結(jié)果 搜索相關(guān)課程
                    • 英語六級(jí)閱讀快速提分技巧

                      題上的單詞記一下。 第三,要總結(jié)的是難句。如果一個(gè)句子很難,你看了兩遍沒有看懂,說明這達(dá)到了能力的局限。你需要分析這個(gè)句子的結(jié)構(gòu),做一個(gè)解剖和細(xì)分,不斷地理解、背誦,最好是模仿。 聲明: 內(nèi)容整理自網(wǎng)絡(luò),版權(quán)歸原作者或平臺(tái)所有。侵刪。 ?屠皓民領(lǐng)銜 四六級(jí)通關(guān)神器? ??????基礎(chǔ)班·沖刺押題班·白金班 直播錄播相結(jié)合,基礎(chǔ)強(qiáng)化沖刺全包括 ??不同水平,靈活選擇班型 $課程限時(shí)優(yōu)惠6折起$ 【基礎(chǔ)班】:380-424分,語法詞匯基礎(chǔ)薄弱 【沖刺班】:有一定基礎(chǔ),四六級(jí)做題技巧欠缺,刷分必選 【白金班】:380分以下,屢考不過 點(diǎn)擊立即

                    • 備考專四語可以這樣做

                      學(xué)到的單詞、表達(dá)法、句型進(jìn)行登記總結(jié),并背下來。 2)注意事項(xiàng): a.復(fù)習(xí)預(yù)習(xí)工作一定要做,只有這樣每一次聊天才會(huì)有較大的收益。 b.不要怕丟面子。成年人學(xué)英語較大的敵人是自己,尤其是自己的"面子"。 c.自我對(duì)話與口頭作文也是一種很好的口語訓(xùn)練法。 一般會(huì)話,非正式口語就足夠了,可要參加技術(shù)交流、商務(wù)會(huì)談、正式會(huì)議等,練好正式的口語就很有必要了,這就是句子庫法。方法如下: a.在閱讀過程中、從書本例句中、從對(duì)話中看、聽到地道、標(biāo)準(zhǔn)、典型、或優(yōu)美的句子摘抄下來。 b.將每一個(gè)摘抄的句子分別記在不同卡片或紙條上隨身攜帶。 c.隨時(shí)取出盡量做到大聲、快速、清晰地讀幾遍。 d.經(jīng)?;貞浰浀木渥印?e.積累到一定量后分類總結(jié)設(shè)立"自己"的句子庫。 以上就是小編給大家分享的英語專四語備考方法,希望可以給大家學(xué)習(xí)帶來幫助。 如果您對(duì)英語學(xué)習(xí)感興趣,想要深入學(xué)習(xí),可以了解滬江網(wǎng)校精品課程,量身定制高效實(shí)用的個(gè)性化學(xué)習(xí)方案,專屬督導(dǎo)全程伴學(xué)。掃一掃領(lǐng)200暢學(xué)卡

                    • 2024年12月英語六級(jí)閱讀理解模擬真題:美國(guó)商業(yè)

                      2024年12月英語六級(jí)考試在即,小編建議各位同學(xué)考前多做模考,熟悉考試流程,同時(shí)在考場(chǎng)上不會(huì)太緊張。今天小編為大家?guī)碛⒄Z六級(jí)閱讀模擬題。一起來練習(xí)吧! 2024年12月英語六級(jí)閱讀理解模擬真題:美國(guó)商業(yè)  President Coolidge's statement, "The business of America is business," still points to an important truth today-that business institutions have more prestige (威望) in American society than any other kind of organization, including the government. Why do business institutions possess this great prestige? One reason is that Americans view business as being more firmly based on the ideal of competition than other institutions in society. Since competition is seen as the major source of progress and prosperity by most Americans, competitive business institutions are respected. Competition is not only good in itself, it is the means by which other basic American values such as individual freedom, equality of opportunity, and hard work are protected. Competition protects the freedom of the individual by ensuring that there is no monopoly(壟斷) of power. In contrast to one, all-powerful government, many businesses compete against each other for profits. Theoretically, if one business tries to take unfair advantage of its customers, it will lose to competing business which treats its customers more fairly. Where many businesses compete for the customers' dollar, they cannot afford to treat them like inferiors or slaves. A contrast is often made between business, which is competitive, and government, which is a monopoly. Because business is competitive, many Americans believe that it is more supportive of freedom than government,even though government leaders are elected by the people and business leaders are not. Many Americans believe, then, that competition is as important,or even more important,than democracy in preserving freedom. Competition in business is also believed to strengthen the ideal of equality of opportunity. Competition is seen as an open and fair race where success goes to the swiftest person regardless of his or her social class background. Competitive success is commonly seen as the American alternative to social rank based onfamily background. Business is therefore viewed as and expression of the idea of equality of opportunity rather than the aristocratic(貴族的) idea of inherited privilege.   練習(xí)題:   Choose correct answers to the question:   1. The statement "The business of America is business" probably means"________".   A. The business institutions in America are concerned with commerce   B. Business problems are of great importance to the American government   C. Business is of primary concern to Americans   D. America is a great power in world business   2. Americans believe that they can realize their personal values only_____ .   A. when given equality of opportunity   B. through doing business   C. by protecting their individual freedom   D. by way of competition   3. Who can benefit from business competition?   A. Honest businessmen.   B. Both businessmen and their customers.   C. People with ideals of equality and freedom   D. Both business institutions and government.   4. Government is believed to differ strikingly from business in that government is characterized by ____.   A. its absolute control of power   B. its function in preserving personal freedom   C. its role in protecting basic American values   D. its democratic way of exercising leadership   5. It can be inferred from the passage that the author believes _____ .   A. Americans are more ambitious than people in other countries   B. in many countries success often depends on one's social status   C. American businesses are more democratic than those in other countries   D. businesses in other countries are not as competitive as those in America   1.[C]?詞義理解題?;卮鸨绢}的關(guān)鍵是理解business的兩個(gè)不同的含義:①商業(yè),生意;②職責(zé),事物,事。句中前一個(gè)business的意思應(yīng)當(dāng)是“事物,職責(zé)”,而后一個(gè)business的意思應(yīng)當(dāng)是“商業(yè)”,因此C為正確答案。   2.[D]?事實(shí)細(xì)節(jié)題。解題關(guān)鍵在于對(duì)第2段最后一句定語從句的理解。該句指出競(jìng)爭(zhēng)是對(duì)基本美國(guó)價(jià)值的保護(hù)傘,故可知,D為正確答案。   3.[B]?推理判斷題。第3段提到,商業(yè)之間為利潤(rùn)而互相競(jìng)爭(zhēng),因此商

                    • 2024年12月英語四級(jí)閱讀理解模擬:泰國(guó)大象的生存危機(jī)

                      理了2024年12月英語四級(jí)閱讀理解模擬:泰國(guó)大象的生存危機(jī),一起來看看吧。 2024年12月英語四級(jí)閱讀理解模擬:泰國(guó)大象的生存危機(jī) For centuries, in the countries of south and Southeast Asia the elephant has been an intimate part of the culture, economy and religion, and nowhere more so than in Thailand. Unlike its African cousin, the Asian elephant is easily domesticated (馴化). The rare so-called white elephants have actually lent the authority of kingship to its rulers and until the 1920s the national flag was a white elephant on a red background.To the early Western visitors the country's romantic name was “Land of the White Elephant”. Today, however, the story is very different. Out of work and out of land, the Thai elephant struggles for survival in a nation that no longer needs it. The elephant has found itself more or less abandoned by previous owners who have moved on to a different economic world and a westernized society. And while the elephant's problems began many years ago, now it rates a very low national priority. How this reversal from national icon (圣像) to neglected animal came about is a tale of worsening environmental and the changing lives of the Thais themselves. According to Richard Lair, Thailand’s experts on the Asian elephant and author of the report Gone Astray, at the turn of the century there may well have beenas many as 100,000 domestic elephants in the country. In the north of Thailand alone it was estimated that more than 20,000 elephants were employed in transport, 1,000 of them alone on the road between the cities of Chiang Mai and Chiang Saen. This was at a time when 90 per cent of Thailand was still forest—a habitat (棲息地) that not only supported the animals but also made them necessary to carry goods and people. Nothing ploughs through dense forest better than a massive but sure-footed elephant. By 1950 the elephant population had dropped to a still substantial 13,397, but today there are probably nomore than 3,800, with another 1,350 roaming free in the national parks. But now, Thailand’s forest coversonly 20 per cent of the land. This deforestation (采伐森林) is the central point of the elephant's difficult situation, for it has effectively put the animals out of work. This century, as the road network grew, so the elephant's role as a beast of burden declined. 練習(xí)題: Choose correct answers to the question: 1. What can we know about African elephants from the passage? A. It is easy to tame them. B. It is hard to tame them. C. They are living a better life than Asian elephants. D. Their fate is quite similar to that of Asian elephants. 2. Thailand was once called “Land of the White Elephant” because_______. A. white elephant is rarely seen and thus very special B. white elephant was a national symbol until the 1920s C. white elephant has helped kings to gain the ruling authority D. this name was so romantic that it was popular among visitors 3. Why is the Thai elephant “out of work”, according to the author? A. Because the elephants are no longer useful to their owners. B. Because their owners are westernized and neglect them. C. Because the government pays little attention to the problem. D. Because there are too many elephants and too few jobs. 4. Which of the following statements is true about the elephant population at various times? A. There were 100,000 tamed elephants at the turn of the century. B. 20,000 elephants were employed in transport in Thailand at the turn of the century. C. By 1950 the elephant population in Thailand has been quite small. D. Today the elephant population is estimated at 5,150. 5. The passage is most probably from_______. A. a travel magazine B. a history book C. a research report D. an official announcement 參考答案: 1.[B] 事實(shí)細(xì)節(jié)題。本題考查對(duì)比處。根據(jù)文章第l段第3句:和非洲象不同,亞洲象容易馴養(yǎng),言下之意就是:非洲象不易馴養(yǎng)。答案中用tame替代原文的domesticate,意思相同。選項(xiàng)A與原文意思正好相反;選項(xiàng)C,D原文根本未提到。 2.[B] 推理判斷題。根據(jù)文章第l段第4句中的“until the 1920s the national flag was a white elephant on a red background.”可知當(dāng)時(shí)白

                    • 四級(jí)聽力SectionC:聽力篇章10大標(biāo)志詞+6大設(shè)題點(diǎn)

                      比較完整的理解,進(jìn)而能夠有效地預(yù)測(cè)短文的發(fā)展脈絡(luò)。 05 聽清問題,選擇答案 考生在看過選項(xiàng)和聽完短文以后往往會(huì)對(duì)將

                    • 經(jīng)濟(jì)學(xué)術(shù)語:Total export

                      Total export 作為經(jīng)濟(jì)增長(zhǎng)的3大馬車之一,Total export(出口總額)對(duì)一個(gè)國(guó)家有重要的意義。 中國(guó)目前有世界一半以上的工業(yè)生產(chǎn)能力,衣食住行、各個(gè)品類的產(chǎn)品都能生產(chǎn),產(chǎn)業(yè)鏈條極其完備,所以也就成為了世界上最大的出國(guó)。 我們來看2個(gè)例句: China accounted, on average, for almost half of the total export growth of the other East Asian economies last year. 平均來說,去年中國(guó)占了其他東亞經(jīng)濟(jì)體幾近一半的出增長(zhǎng)。 Exports to China

                    • 2023年12月英語六級(jí)閱讀答案第二套:選詞填空(滬江網(wǎng)校)

                      2023年12月英語六級(jí)考試已經(jīng)結(jié)束,滬江第一時(shí)間為大家準(zhǔn)備了六級(jí)答案,快來對(duì)答案吧! ?

                    • 2023年12月英語六級(jí)閱讀答案第一套:仔細(xì)閱讀1(滬江網(wǎng)校)

                      2023年12月英語六級(jí)考試已經(jīng)結(jié)束,滬江第一時(shí)間為大家準(zhǔn)備了六級(jí)答案,快來對(duì)答案吧!

                    • 2023年12月英語四級(jí)第二套閱讀答案:選詞填空(滬江網(wǎng)校)

                      2023年12月英語四級(jí)考試已經(jīng)結(jié)束,滬江第一時(shí)間為大家準(zhǔn)備了四級(jí)答案,快來對(duì)答案吧!

                    • 2023年12月英語四級(jí)第一套閱讀答案:仔細(xì)閱讀2(滬江網(wǎng)校)

                      2023年12月英語四級(jí)考試已經(jīng)結(jié)束,滬江第一時(shí)間為大家準(zhǔn)備了四級(jí)答案,快來對(duì)答案吧!