亚洲变态另类天堂AV手机版,欧美漫画一区二区精品,解决mplayer字幕乱码问题的方法,亚洲jizzjizz妇女

        <td id="qsq5z"><strong id="qsq5z"></strong></td>

            <p id="qsq5z"><u id="qsq5z"><samp id="qsq5z"></samp></u></p>
              <small id="qsq5z"><kbd id="qsq5z"></kbd></small>

                <center id="qsq5z"></center>
                    相關(guān)文章 搜索相關(guān)課程
                    • 六級閱讀每日一練(12)

                      俗話說熟能生巧---多練習(xí)才能變得熟練。英語六級閱讀理解部分更是如此。在距離6級考試還有一段時間,各位考生抓緊利用零碎的時間進(jìn)行英語六級閱讀理解的練習(xí)。另:各位考生可持續(xù)關(guān)注本專題。

                    • 2017年7月六級閱讀每日一練(01)

                      俗話說熟能生巧---多練習(xí)才能變得熟練。英語六級閱讀理解部分更是如此。在距離6級考試還有一段時間,各位考生抓緊利用零碎的時間進(jìn)行英語六級閱讀理解的練習(xí)。另:各位考生可持續(xù)關(guān)注本專題。

                    • 英語六級閱讀暑期每日一練(20)

                      the pronoun problem is to use ______ instead of the singular. ? 參考答案: 1. Y 2. N 3. NG 4. Y 5. a member of the human species 6. male people only 7. a singular pronoun 8. men only 9. the incorrect grammar 10. the plural 解析: 1.根據(jù)“‘Man’”部分第一段“Man once was a truly generic word referring to all humans,but has

                    • 英語六級閱讀暑期每日一練(17)

                      to be broken into more businesses D) now has smaller units than all other businesses in GE ? 參考答案及解析: 57.文章第五段提到“the rest of G.E,had been divided into 11 other businesses”,也就是除 GE Capital之外共有11家公司。文章第一段指出GE Capital將被分成4家公司。因此,調(diào)整結(jié)構(gòu)以后,GE共有15家公司。答案為D項。 58.第二段第二句指出Dennis Dammerman是GE的副總裁,曾在Nayden之前做過GE

                    • 英語六級閱讀暑期每日一練(15)

                      ) Dec. 24th was the sixth busiest holiday shopping day in 1997. D) One can buy brightly colored plastic watches in Swatch Store. 56. The word "festive" in paragraph 2 can not be understood as ______. A) cheery B) fetish C) joyous D) merry ? 參考答案:52--56 ACBAB 解析: 52.主旨題。第一段開始便提到,盡管是圣誕節(jié)前最后一天,人們卻拒絕承認(rèn)是

                    • 英語六級閱讀暑期每日一練(14)

                      consequences, such as strikes,lost orders,legal problems or fatal accidents—even,at times,war.”中的“Publicity”就是題目中的“come to the attention of the public”,由此可見,當(dāng)語言障礙導(dǎo)致“重大后果(major consequences)”,如罷工等等社會問題或者致命的事故時,才會引起關(guān)注。因此,答案為“major consequences”。 48.毒蘑菇事件是作者在第二段關(guān)于語言問題導(dǎo)致致命事故所舉的例子。第二段最后一句作者講道“Presumably because

                    • 英語六級閱讀暑期每日一練(19)

                      到了她們面對的困難。故正確答案為C項。 53.詞義推斷題。第三段作者陳述了變革后女性面對的各種困境。女性參與工作導(dǎo)致工資水平下降。這又反過來迫使她們不得不出去工作,補充丈夫的收入來養(yǎng)家,但女性還得同時兼顧家庭。除此之外,在工作方面,男性繼續(xù)壟斷了好的工作機會。因此,這里和“monopolize”意思最為接近的是“hold”,故答案為A項。 54.寫作目的題。結(jié)合第一題主旨題可以看出作者寫作此文不是為了娛樂讀者(選項C),也不是在講故事(選項B),更沒有比較不同的政府體制(選項A),作者只陳述了蘇聯(lián)社會變革對女性的生活產(chǎn)生了深刻的影響,是屬于提供信息,故答案為D項。 55.文章基調(diào)(作者態(tài)度)題。作者既陳述了變革給女性帶來的機會,也寫到她們由此不得不做出的犧牲。因此,作者客觀地提供信息,文章基調(diào)是客觀的。故正確答案為C項。 56.推斷題。文章第二段指出變革賦予女性和男性平等的權(quán)利。她們可以從事同樣的工作,接受相同的教育,通過努力同樣進(jìn)人專業(yè)領(lǐng)域。盡管第三段提到她們由此也不得不付出很大的代價,但我們可以推斷,和過去相比,女性的經(jīng)濟和社會地位還是有所提高的。故正確答案為A項。? 聲明:滬江網(wǎng)高度重視知識產(chǎn)權(quán)保護,發(fā)現(xiàn)本網(wǎng)站發(fā)布的信息包含有侵犯其著作權(quán)的鏈接內(nèi)容時,請聯(lián)系我們,我們將做相應(yīng)處理。

                    • 英語六級閱讀暑期每日一練(18)

                      Women who apply for jobs in middle or senior management have a higher success rate than men, according to an employment survey. But of course far fewer of them apply for these positions. The study, by recruitment (征召新成員) consultants NB Selection, shows that while one in six men who appear on interview shortlist get jobs, the figure rises to one in four for women. Reasons for higher success rates among women are difficult to isolate. One explanation suggested is that if a woman candidate manages to get on a shortlist, then she has probably already proved herself to be an exceptional candidate. Dr. Marx said that when women apply for positions they tend to be better qualified than their male counterparts but are more selective and conservative in their job search. Women tend to research thoroughly before applying for positions or attending interviews. Men, on the other hand, seem to rely on their ability to sell themselves and to convince employers that any shortcomings they have will not prevent them from doing a good job. Managerial and executive progress made by women is confirmed by the annual survey of boards of directors carried out by Korn International. This year the survey shows a doubling of the number of women serving as non-executive directors compared with the previous year. However, progress remains painfully slow and there were still only 18 posts filled by women out of a total of 354 non-executive positions surveyed. In Europe a recent feature of corporate life in the recession has been the de-layering of management structures. Hilary Sears said that this has halted progress for women in as much as de-layering has taken place either where women are working or in layers they aspire to. Sears also noted a positive trend from the recession, which has been the growing number of women who have started up on their own. In business as a whole, there are a number of factors encouraging the prospect of greater equality in the workforce. Demographic trends suggest that the number of women going into employment is steadily increasing. In addition a far greater number of women are now passing through higher education, making them better qualified to move into management positions. Organizations such as the European Women's Management Development Network provide a range of opportunities for women to enhance their skills and contacts. However, Ariane Antal, director of the International Institute for Organization Change for Archamps in France, said that there is only anecdotal evidence of changes in recruitment patterns. And she said: "It's still so hard for women to even get on to shortlists -there are so many hurdles and barriers." She agreed that there have been some positive signs but said: "Until there is a belief among employers, until they value the difference, nothing will change." 47. From the passage, we can see that males applicants ______ female applicants for top posts. 48. Women are more ______ than men when they apply for positions or attending interviews. 49. What aspect of company structuring has disadvantaged women in getting management positions? 50. According to Sears; the number of female-run business is ______. 51. Which group of people should change their attitude to recruitment so as to have a greater equality in the workforce? ? 參考答案: 47. exceed/are more than 48. well-prepared/better qualified 49. De-layering. 50. increasing/on the increase 51. The employers. /Employers. 解析: 47.第一段第一句說女性在應(yīng)聘中、高管理職位的時候成功率比男性高。緊接著作者又補充了“But of course far fewer of them apply for these positions.”,可見應(yīng)聘中、高管理職位的女性要比男性少。這

                    • 暑期英語四級閱讀模擬練習(xí)每日一練(02)

                      看吧,三壘運動員腳尖點地,屈臂或把接球手套直指前方,左右移動步伐,或前或后,或許他還要越過場地盯著一壘球手的動作。 答案與詳解 【短文大意】本文主要講述壘球的特征及欣賞。 1. D 主旨題。文章第一段簡述了人們對壘球所持的偏見——認(rèn)為它毫無活力、從容和緩,不像橄欖球那樣(禁止)迭起、令人激動。文章的第二、三、四、五段探討了壘球的根本特征及欣賞角度,文章的最后一句話用一個比喻概括了壘球的魅力:“如果橄欖球是一曲交響樂的話,那么,壘球中所表現(xiàn)出來的運動恰似一曲優(yōu)

                    • 暑期英語四級閱讀模擬練習(xí)每日一練(04)

                      文化背景對商業(yè)運作的影響 Culture is one of the most challenging elements of the international marketplace. 『This system of learned behavior patterns characteristic of the members of a given society is constantly shaped by a set of dynamic variables: language, religion, values and attitudes, manners and customs, [w]aesthetics[/w], technology, education, and social institutions.』① To cope with this system, an international manager needs both factual and [w]interpretive[/w] knowledge of culture. To some extent, the factual knowledge can be learned; its interpretation comes only through experience. The most complicated problems in dealing with the cultural environment stem from the fact that one cannot learn culture—one has to live it. Two schools of thought exist in the business world on how to deal with cultural diversity. One is that business is business the world around, following the model of Pepsi and McDonald’s. In some cases, globalization is a fact of life; however, cultural differences are still far from [w=converge]converging[/w]. The other school proposes that companies must tailor business approaches to individual cultures. Setting up policies and procedures in each country has been compared to an organ transplant; the critical question centers around acceptance or rejection. The major challenge to the international manager is to make sure that rejection is not a result of cultural [w]myopia[/w] or even blindness. Fortune examined the international performance of a dozen large companies that earn 20 percent or more of their revenue overseas. The internationally successful companies all share an important quality: patience. They have not rushed into situations but rather built their operations carefully by following the most basic business principles. These principles are to know your adversary, know your audience, and know your customer. 1. According to the passage, which of the following is true? A. All international managers can learn culture. B. Business diversity is not necessary. C. Views differ on how to treat culture in business world. D. Most people do not know foreign culture well. 2. According to the author, the model of Pepsi ______. A. is in line with the theories of the school advocating the business is business the world around B. is different from the model of McDonald’s C. shows the reverse of globalization D. has converged cultural differences 3. The two schools of thought ______. A. both propose that companies should tailor business approaches to individual cultures B. both advocate that different policies be set up in different countries C. admit the existence of cultural diversity in business world D. Both A and B 4. This article is supposed to be most useful for those ______. A. who are interested in researching the topic of cultural diversity B. who have connections to more than one type of culture C. who want to travel abroad D. who want to run business on International Scale 5. According to Fortune, successful international companies ______. A. earn 20 percent or more of their revenue overseas B. all have the quality of patience C. will follow the overseas local cultures D. adopt the policy of internationalization 詞匯與短語 1. dynamic adj. 動態(tài)的 2. variable n. 變量 3. aesthetics n. 美學(xué) 4. factual adj. 事實的 5. interpretative adj. 解釋的 6. converge v. 聚合 7. transplant v. 移植   8. myopia n. 近視 9. adversary n. 對手 長難句解析 ①【解析】此句雖然很長,但考生只要認(rèn)清它的主干,就很容易了解本句的意思。這個句子為一個簡單句,主語為:“this system”,謂語為“is shaped”。 【譯文】特定社會成員特點構(gòu)成的行為方式體系不斷地被一系列動態(tài)變量所左右:如語言、信仰、價值與態(tài)度、禮儀與風(fēng)俗、審美、技術(shù)、教育及社會體制。 答案與詳解 【短文大意】本文主要講述文化背景對商業(yè)運作的影響,文中列舉了商界中存在的對于文化多樣性的兩種觀點。 1. C 推斷題。意為“對在商業(yè)中怎樣對待文化有著不同意見”。 文化在商業(yè)中是一個很具挑戰(zhàn)性的因素。不同的國家與地區(qū)可能會有不同的文化體系。在商業(yè)中,應(yīng)該怎樣對待不同的文化,商業(yè)界存在著不同的看法。 2. A 細(xì)節(jié)題。意為“……與同意世界商業(yè)一體化的派別的主張是一致的”。 Pepsi采納的是國際化的商業(yè)風(fēng)格,這與那些主張國際化的派別的意見是相一致的。 3. C 推斷題。意為“承認(rèn)商業(yè)世界中文化的多元性”。兩個派別都承認(rèn)商業(yè)世界中文化的多元性。他們的不同在于,應(yīng)該對待不同的文化,應(yīng)該搞國際化還是對不同的文化采取不同的策略。 4. D 主旨題。由文中的例子可以知道,作者主要關(guān)心的并不是研究多種文化形態(tài),而是文化背景對商業(yè)運作的影響。所以D是正確答案。 5. B 細(xì)節(jié)題。意為“都具有耐心這一素質(zhì)”。并非所有成功的國際公司的海外收入都占總收入的20%或以上。它們也不一定全都接納海外的當(dāng)?shù)匚幕?,或是采納國際化策略。 聲明:滬江網(wǎng)高度重視知識產(chǎn)權(quán)保護,發(fā)現(xiàn)本網(wǎng)站發(fā)布的信息包含有侵犯其著作權(quán)的鏈接內(nèi)容時,請聯(lián)系我們,我們將做相應(yīng)處理。